Veselá skupinka birmovancov prijala pozvanie na duchovnú obnovu. V piatok sme sadli na objednaný autobus a smerovali sme do Vyšných Ružbách. Obnova spočívala v prednáškach, svedectvách a sv. omšiach. Aby to nebolo iba o prednáškach, pozreli sme si aj film. Ráno nás čakala sobota plná úloh a prednášok. Aby sme sa trochu aj pobavili, zahrali sme si hry a vyšli na menšiu túru. Večer sme si urobili „radostný“ a obnovili sme si krstné sľuby. V nedeľu nás čakalo spoločné zdieľanie. Povedali sme si, čo sme očakávali od tohto víkendu, čo sa nám páčilo a, naopak, čo sa nám nepáčilo a zmenili by sme to. Poobede sme sa zbalili a prišiel po nás autobus.

Cestou v autobuse som niekoľkým ľuďom položila otázku: „Aký bol pre teba tento víkend?“

„Obohacujúci, plný nových zážitkov, priateľstiev.“ – Damián

„Pre nás bol víkend krásny.“ – Sebastián a Michal

„Víkend bol pre mňa v pohode, užil som si ho.“ – Juraj

„Duchovná obnova splnila naše očakávanie a naplnila nás Božou láskou.“ – Lea a Simona

„Bol to krásne strávený čas s mladými ľuďmi a veľa silných momentov, v ktorých som okúsila ozajstnú Božiu lásku a Jeho prítomnosť.“ – Klaudia

Chceli by sme sa poďakovať všetkým organizátorom, manželom Červeňákovcom za ich skvelé svedectvá a hlavne Nebeskému Ockovi, že nás celý víkend strážil a bol s nami. Nebeský Otče, zverujeme sa do tvojich modlitieb.

foto