Tradične každý rok na 4. veľkonočnú nedeľu, nedeľu Dobrého Pastiera, košický seminár otvára svoje brány a pozýva rodiny seminaristov, priateľov a farníkov nahliadnuť do svojich príbytkov. Aj tento rok sme prijali toto pozvanie. Prinášame Vám pár postrehov o akcii očami účastníkov.

„V rámci programu sa mi najviac páčila scénka s pokazeným rádiom. Frekvencia rádia preskakovala v rámci 3 staníc: futbalový zápas, denná pracovná náplň robotníka JRD a kulinárska relácia.“ (účastník)

„Dnes sa mi páčilo, že sme mohli jesť a piť. Tombola bola super. Ďalej sme boli na hokejovej FUN-ZÓNE, v ktorej som si dal namaľovať na líce našu vlajku.“ (Dávid Kollár)

„Na DOD sa mi páčil program a tombola, pretože som vyhral tlačiareň. Páčila sa mi aj hokejová FUN-ZÓNA s množstvom atrakcií pripravených pre hokejových fanúšikov. Pozreli sme si troška hokej. Mám z toho krásny zážitok a dobrý pocit.“ (Lukáš Kollár)

„Páčilo sa mi, že sme boli na hokejovej FUN-ZÓNE. Prehľadávali nás, ako keby sme boli nejakí kriminálnici. V seminári nás ponúkli výborným guľášom. Program bol celkom dobrý. Môj brat vyhral tlačiareň, tak sme spokojní. Bolo to super.“ (Jakub Kollár)

„Páčilo sa mi, keď sme prišli do seminára. Sv. omša bola najväčšia pecka. Ďalej sa mi páčilo, ako sme hodinu putovali k hokejovej FUN-ZÓNE a pri vstupe ma prehľadávali. Veľmi ma teší, že som si z Košíc domov priniesol pár suvenírov.“ (Jozef Režo ml.)

„Najviac sa mi páčilo, že sme mohli byť na hokejovej FUN-ZÓNE. Vstup na ňu a prehľadávanie bolo úžasné. Ďalej sa mi páčilo, ako sme si zo stolov brali sladkosti. Obed bol perfektný.“ (Milada Režová ml.)

„Žatva je veľká, ale robotníkov málo. Preto proste Pána žatvy, aby poslal robotníkov na svoju žatvu!“ (Lk, 10, 2)

foto