Jedným z najkrajších pocitov, aký človek môže zažiť, je darovať niečo z lásky a nezištne. Keď k tomuto prirátate fakt, že do daru dávate radostnú zvesť o narodení Spasiteľa, naplní vás neopísateľne dobrý pocit. Niečo také mohli zažiť malí aj veľkí koledníci Dobrej noviny. Táto kolednícka zbierka už po 17.-krát zaklopala na dvere vašich domovov a sŕdc. 25 koledníkov a 10 animátorov, ktorí boli rozdelení v 4 skupinách, navštívilo 57 rodín z našej farnosti. Vďaka vašej štedrosti môže Dobrá novina pomôcť deťom v Keni či Južnom Sudáne. Zo Sabinova tohto roku posielame do Afriky spolu 933 € a 16 centov.

Keď ste nemohli prijať koledníkov a chcete prispieť na projekty Dobrej noviny, pripomínam možnosť prispieť aj formou darcovskej SMS-ky. Stačí odoslať SMS správu s textom DMS (medzera) DOBRANOVINA na číslo 877 najneskôr do 31. januára 2012. Cena jednej SMS je 1 €.

Na záver sa chcem poďakovať všetkým darcom, ktorí boli aj tohto roku veľmi štedrí. A ďakujem aj vám, milí koledníci, že ste neváhali vymeniť pohodlie a teplo domova za náročné, ale o to krajšie ohlasovanie dobrej noviny.