Práve tu sa začala naša cesta do známa-neznáma. Preplnené batohy zdobili chrbty detí, ale aj animátorov. Cesta bola síce namáhavá, ale po príchode do tábora deti akoby ožili. Po rozdelení do skupiniek čakali na ne rôzne hry. Takýto program sme si pre nich pripravili každý deň, okrem stredy, kedy sme sa vybrali na spoznávanie našej nádhernej tatranskej prírody. Počasie bolo dobré, no vysoké teploty nás dosť vyčerpali. Ale my sme sa nevzdali a zvládli sme to. Zdraví a celí sme sa vrátili do tábora.

Hoci bol tábor plný hier, zábavy a radosti, nezabudli sme ani na duchovný život. Každý deň sme sa stíšili pri slávení svätej omše, ktorú nám slúžili naši drahí páni kapláni. Touto cestou sa im chceme poďakovať. A čo nám tento tábor dal? Nové kamarátstva, plno zábavy a hier, no predovšetkým sme deťom priblížili život už blahoslaveného Jána Pavla II., na ktorom bol založený celý tábor. Najväčšia vďaka opäť patrí nášmu Nebeskému Otcovi za ochranu počas celého tábora a šťastný návrat do našich domovov.

Milé deti, ďakujeme za krásny spoločný čas strávený v tábore a máme pre vás ešte jedno prekvapenie. Príďte v sobotu (6.8.) na opekačku. Stretneme sa o 15:30 hod. pri kostole (oneskorencov čakáme 10 min., ak by ani to nestihli, potom priamo na farskú záhradu) a spolu pôjdeme do farskej záhrady pri Toryse. Potrebné je, aby ste si so sebou doniesli niečo na opekanie a dostatočný pitný režim. Tešia sa na vás vaši animátori :-)

foto