Tak, koniec leňošenia! :) Prázdniny nám už mávajú na odchod a tlačí sa k nám nový školský rok. Vraví sa, že deti sa veľmi do školy netešia, ale zaiste mnohí z vás sú radi, že opäť stretnú známe tváre a že ich čaká opäť čosi nové. Chceli by ste začať tento nový školský rok bez toho, aby ste prosili Pána Boha o požehnanie? Určite nie, a preto vás pozývame na detskú svätú omšu na začiatok školského roka, ktorá bude v stredu, 2. septembra 2009 o 18:30 vo veľkom kostole v Sabinove. Túto sv. omšu voláme Veni Sancte. Čo to znamená? Nuž znamená to, že budeme osobitne prosiť Ducha Svätého, aby nám celý rok v škole pomáhal. Ako ste počuli pri sv. omši na Farský deň, prvú domácu úlohu ste už dostali. Pamätáte si? Áno, treba na malý papierik napísať, čo si prosíte od Pána Boha do tohto nového školského roka. Vaše prosby pred sv. omšou pozbierame a prinesieme ako obetný dar.

Navyše, tento rok chystáme novinku. Po svätej omši požehnáme vaše školské tašky, samozrejme najmä tie prvácke, ktoré práve začínajú slúžiť. Preto si ich nezabudnite priniesť so sebou do kostola.

Mnohým z vás je už určite bez detských svätých omší smutno. Váš smútok chceme premeniť na radosť a preto pozývame všetky deti a ich rodičov na pravidelné detské sväté omše a to každú stredu o 18:30 vo veľkom kostole v Sabinove. Celý minulý rok sme prežívali so sv. Pavlom. Tento rok sa tiež čosi chystá, ale to bude zatiaľ prekvapenie. :)

Teší sa na vás kaplán Matúš a celý tím animátorov.