Milí rodičia synov!

Blíži sa čas letných prázdnin a s nimi aj ponuka rôznych aktivít pre deti. Opäť ponúkame chlapcom z našej farnosti možnosť zúčastniť sa chlapčenského tábora, ktorý sa uskutoční 3. – 7. 7. 2018 v campe Zlaté kopyto v Kopytovskej doline v Šindliari.

Tento tábor sa teší stále väčšej obľube. Chceme upozorniť, že nie je prednostne určený len pre miništrantov, ale pre všetkých chlapcov vo veku od 9 rokov. V tomto roku strávia chlapci týždeň v spoločnosti nášho blahoslaveného Titusa Zemana. Prejdú si celým jeho životom a zároveň spoznajú dejinné súvislosti komunistického režimu.

Zvlášť v dnešnej dobe, ktorá často stiera rozdiely medzi mužmi a ženami, je veľmi dôležité, aby sme z chlapcov vychovávali pravých mužov. Ponuka chlapčenského tábora je ideálnou príležitosťou pre chlapcov prežiť týždeň v spoločnosti svojich rovesníkov. Zároveň každý farský tábor nesie v sebe aj výchovu k pravým hodnotám a prežívanie viery primerane k ich veku.

Cena pobytu je 60 € (v cene je ubytovanie, cestovné a  5x denne strava).

Prihlášky s podrobnejšími informáciami sú k dispozícii v sakristiách kostolov – vypísané spolu s poplatkom je potrebné odovzdať Lukášovi Jaklovskému najneskôr do 31. 5. 2018. Prihláste sa skôr, ako bude naplnený počet.

Milí rodičia!

Mnohí chlapci sa už tešia, ale niektorí sa možno boja, že tam nebudú nikoho poznať. Povzbuďte ich, milí rodičia, veď vieme, že chlapci sa vedia veľmi rýchlo skamarátiť a animátori im v tom pomôžu.

Tak už len dodám, že sa na vás všetkých veľmi teší celý animátorský tím.