V dňoch 1. – 5. júla 2019 sa hŕstka odvážnych chlapcov zúčastnila Chlapčenského tábora. Počas tohto tábora sa každý deň predstavil jeden z 3 Košických mučeníkov. Počas tohto dňa sme sa o danom svätom veľa dozvedeli a naučili.

Takto odpovedali účastníci na otázku: Ako sa ti páčilo na tábore ?

„Na tábore bolo najlepšie na svete, bolo tam veľmi horúco a nabudúce púšťajte hudbu, ktorú by som chcel.“ (Patrik Vužňák)

„Jedlo bolo „eňo-ňuňo“, bolo tam všetko, čo som chcel. Bol tam bazén, trampolína a ping-pong, lepšie nemohlo byť.“ (Filip Polomský)

„Na tábore bolo super, bola tam trampolína, bazén, hrali sme pašerákov, zbalil som asi 20 siseliek a, samozrejme, bol som veľký frajer.“(Peter Ernst)

„Dobre bolo. Bola tam sranda, kamaráti, parádny program. Super bolo.“ (Jakub Kollár)

„Bolo tam všetko, čo som chcel: trampolína, bazén, ping-pongový stôl. Jedlo manifico.“ (Dávid Kollár)

„Jedlo bolo eňo-ňuňo. Páčilo sa mi, že tam bol bazén, ping-pongový stôl. Nepáčilo sa mi, že tam boli iba 3 rakety (museli sme kvôli tomu hrať s mobilmi alebo rukami) a revízor tiež nemusel byť.“ (Jakub Strelec)

„Robil som revízora, kontroloval som deti, či majú cestovné lístky, kto nemal, tak dostal mínusové body za skupinku.“ (Jozef Verbovský)

„Podľa mňa najlepšia hra bola Pašeráci, lebo pri tom sme sa zabavili, futbal a volejbal vo vode.“ (Jozef Tumidalský)

„Topka tábor, lebo som vyhral pašerákov.“ (Michal Talarovič)

„Na tábore bolo dobre, len mi tam chýbala väčšia akčnosť vo voľnom čase.“ (Kamil Kandráč)

„Veľmi sme sa tam bavili. Veľmi sa mi páčilo, že sme boli v dedine na omši. Výborné jedlo, luxusné záchody a izby, konečne som sa dobre vyspal.“ (Matúš Rabatin)

„Užil som si to, boli tam nejaké nedostatky, ale je to veľmi pozitívne hodnotenie, ostal by som určite dlhšie, ale teším sa domov.“ (Norbert Talarovič)

„Na tábore bolo výborne ako každý rok. Odporúčam každému, aby sa zúčastnil tohto tábora.“ (Šimon Rabatin)

„Izby boli skvelé, jedlá boli tiež dobré a vonku sme sa zabavili.“ (Šimon Petrík)

„Všetky aktivity sa mi páčili.“ (Šimon Lokaj)

„Toto bol môj najlepší tábor, na akom som kedy bol.“ (Matúš Petrík)

„Málo spánku, ale to už je súčasťou animátorstva, ale keď si to odmyslím, tak celkom fajn. Veľmi sa mi páčila nočná hra, aj keď z nej mali väčšiu srandu animátori ako deti, ale bola super.“ (Filip Burgr)

„Bol som veľmi spokojný, animátori boli super, deti tiež, počúvali, takže som bol milo prekvapený.“ (diakon František Sokyra)

foto