Ako všetci viete, pripravujeme skupinu ľudí, ktorí by mali do Turkmenistanu odísť minimálne na pol roka a podporiť otcov v ich bojovnej evanjelizačnej misii. Božie cesty sú nevyspytateľné, a tak aj tam po vyše 10 rokoch dochádza k personálnym zmenám. Otec Tomáš v júli opúšťa túto misiu, aby mohol slúžiť Cirkvi v Írsku. Na jeho miesto príde nový misionár z rehole oblátov, avšak až neskoro v jeseni. Medzitým otec Andrzej ostáva niekoľko mesiacov odkázaný „sám na seba“, teda o to viac na Božiu pomoc.

No a tu sa ešte naliehavejšou stáva potreba odchodu našich laických misionárov v čo najkratšom možnom čase, aby mu boli čo najskôr po ruke. Plánovaný odchod začiatkom júla sa ale kvôli financiám musí o nejaký ten týždeň presunúť. Vieme, že mnohí ste nám chceli pomôcť a prispieť priamo na účet. Nedopatrením v banke však došlo k chybe a na zriadený účet nemohli byť z vonku prijímané žiadne platby, o čom sme doteraz nevedeli. Všetko by už však malo byť v poriadku, a tak ešte raz uvádzame číslo účtu a prosíme o podporu: VÚB Banka, č. účtu: 2728967854/0200 (IBAN: SK 3902000000002728967854/0200; SWIFT: SUBASKBX).

Ak ste už na tento účet posielali nejaké finančné prostriedky a tie sa Vám vrátili späť, skúste nám ich poslať znova, ak sa Vám však nevrátili, je dôležité, aby ste nám o tom dali čo najskôr vedieť osobne, telefonicky: 0905648631, alebo e-mailom: haniksimcik@gmail.com

Ďakujeme za každú modlitbu na tento úmysel, za dobré povzbudivé slovo, trpezlivosť a akúkoľvek finančnú podporu.