Minulý víkend sme s birmovancami prežili krásny čas na duchovnej obnove v rekreačnom stredisku Lúčky - Potoky. Veľmi rýchlo sme si medzi sebou vybudovali priateľstvá aj vďaka spoločným aktivitám. Naučili sme sa nové piesne, ktoré sme nie len spievali, ale aj ukazovali. Naše športové schopnosti sme využili vo futbale, ale takisto sme využili pekné počasie a vydali sme sa až na samý vrch Kamenického hradu. Svoju tvorivosť sme prejavili vo vymýšľaní hier, kde sme si užili kopec zábavy a dobrej atmosféry. Neodmysliteľnou súčasťou boli sväté omše, kde sme pod obojakým spôsobom mohli prijímať Ježiša Krista.

Počas tohto víkendu boli prednášky a svedectvá o Kristovi, ktoré sme sa snažili priblížiť pomocou pantomím alebo rôznych videí. To všetko pomohlo birmovancom, ale aj nám spraviť krok vo svojej viere a nanovo prijať Ježiša do svojho života.

Bol to veľmi príjemne strávený čas s Bohom. Čas, kedy sme sa navzájom obohatili a načerpali nové sily do každodenného života.

Podobne ako birmovanci, aj my by sme si ešte raz zopakovali celý víkend a nanovo zažili Ježišov dotyk v našich srdciach.

foto