Karel Čapek raz povedal: „Najkrajšie na svete nie sú veci, ale okamihy.“ Celý sled krásnych okamihov zažili sabinovskí birmovanci, animátori a niektorí sympatizanti našej farnosti :), ktorí sa prišli zabaviť na Birmovanecko-mládežnícky ples. A ako bolo? To vám prezradia reakcie niektorých účastníkov:

„Na tomto plese som sa úžasne zabavila so skvelými ľuďmi, ani neviem, ako to rýchlo zbehlo. Ak by bola opäť ponuka zúčastniť sa takejto akcie, bez váhania by som povedala áno. Ľudia, ktorí neprišli, môžu veľmi ľutovať.“ (Ľudka)

„Bol to jediný ples, na ktorom som tohto roku bola, a bol úžasný. Najskôr som si myslela, že ani nepôjdem, ale som rada, že som bola. Bolo úžasne! Skvelí ľudia, skvelá atmosféra, úžasný DJ, proste bolo bombasticky. Vytancovaná, zabavená, proste skvelý zážitok.“ (Baška)

„Využili sme poslednú sobotu pred pôstom a naozaj naplno :) Bavili sme sa až tak, že nás z toho nohy boleli, ale to je minimálna cena za taký vy-ni-ka-jú-ci večer.“ (Katka)

„Jeden z najúžasnejších večerov! Úžasní ľudia, úžasný program, úžasná zábava a ešte úžasnejšie moderátorky. Dúfam a verím, že takéto akcie aj iného druhu sa budú opakovať, lebo je to fakt neopísateľný zážitok. Ďakujem za príjemnú zábavu!“ (Paťka)

„Dlho som sa nezdržala, ale najviac sa mi páčili moje animátorky, ktoré sa vedia super zabaviť. Páčilo sa mi aj to, že tam bola skvelá atmosféra, a bolo mi ľúto, že som musela odísť skôr. Ale tie 3 hodiny, čo som tam strávila, stáli za to.“(Dominika)

„A zábava, zábava až do rána ... Aj keď tá naša nebola až do rána, predsa bola super. Príjemné prostredie spestrené menšími kultúrnymi vložkami na čele s naším „dídžejom“. Čo krajšie si človek na koniec pôstu môže želať?...Ďakujem za úžasné ukončenie fašiangového času.“ (Miloš)

„Ešte pred plesom som mala trošku obavy, ako to bude prebiehať, ale keď som tam prišla a videla som, aká je tam skvelá atmosféra, tak vôbec neľutujem, že som šla, lebo som sa skvelo zabavila, všetko bolo na jednotku.“ (Anička)

fotofoto